Medlemsmöte 12-13 April 2023

Isaberg Mountain resort

Medlemsträffen var inte bara energifylld, den hade fokus på energi som sitt centrala tema. Vi hade förmånen att lyssna på flera inspirerande talare, varav Kjell A. Nordström var en höjdpunkt.

Kjell A. Nordström är en svensk ekonom, författare och föreläsare. Han har en bakgrund som forskare och lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Under hans föreläsning tog han oss med på en spännande ekonomisk resa genom historien samtidigt som han presenterade sin senaste bok "Apan och kapitalet". I boken strävar han efter att göra ämnen som ekonomi och pengar mer begripliga för en bredare publik. Det var verkligen en minnesvärd upplevelse.

 

Vi hade nöjet att träffa Johanna Lakso, VD för Power Circle, under Power Circle Summit. Power Circle arbetar på en övergripande nivå med framtida elsystem, elektrifierade transporter och energilösningar som har en övergripande nytta för samhället.

På kvällen avnjöt vi en champagneprovning och en härlig middag som gav oss en möjlighet att koppla av och njuta av trevligt sällskap. 

Dagen efter tog vi del ab Pls Energys som jobbar för att skapa långsiktiga och hållbara energilösningar. Detta genom att bidra med innovativa lösningar inom energilagring. Efter det fick vi ta del av Nilsson Energys tankar

Föregående
Föregående

Nyhetsbrev Juni 2023

Nästa
Nästa

Nyhetsbrev April 2023